top of page

Rubrik 2

Våra verkstadstjänster i Sälenfjällen

Bilreparation i Sälen

På Fjällverkstan i Sälen har vi utrustning för felsökning och bilreparation även på komplexa system. Det gör att vi kan förstå och ta väl hand om din bil, oavsett bilmärke. Vi utför samma service, felsökning och reparation på din bil som märkesverkstaden. Den stämpel du får i serviceboken hos oss är likvärdig med den du får hos din märkesverkstad. 

Då vi är en del av Autoexperten bilverkstad har vi tillgång till den senaste tekniken inom felsökning. Hos oss får du alltid reservdelar till bra kvalitet via Autoexperten. 

Bilreparationer

Däckservice & däckhotell i Sälen 

Vi är en komplett däckserviceverkstad. Vi hjälper dig med hjulskifte mellan säsongerna och kan förvara dina däck på vårt däckhotell. Däckreparationer, balansering och montering av lösa däck på fälg gör vi också. 

Vi säljer originaldäck från flera olika leverantörer. Hör av dig med din förfrågan så presenterar vi olika däckalternativ. 

Skruvning av bilhjul

Bilservice i Sälen

Vi utför service på alla bilmärken. Din bil servas fackmannamässigt och enligt tillverkarens instruktioner. Eftersom vi är en verkstad inom Autoexperten har vi alltid tillgång till den senaste tekniken inom service och felsökning. Och den stämpel du får i serviceboken hos oss är likvärdig med den du får hos din märkesverkstad. Visar det sig att något på din bil behöver åtgärdas så har vi alltid reservdelar till bra kvalitet via Autoexperten. 

Fjällverkstan i Sälen är den enda verkstad du behöver för att göra en fullservice på bilen. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för din service!

Bilmekaniker med surfplatta
BILREPARATION
DÄCKSERVICE
BILSERVICE
bottom of page